Tue Lauria

Näin voit auttaa:

1. Somessa seuraaminen, tykkääminen ja jakaminen

laurialhojarvi on tilini Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa

2. Rahallinen tuki

Ehdokkaat saavat ottaa vastaan vaaliavustuksia ilman erillistä rahankeräyslupaa. Alle 800 € avustuksen kohdalla tukijan nimeä ei julkaista.

Tuen voi ohjata tilisiirtona vaalitililleni FI65 2171 2004 0013 14 tai MobilePayn kautta numeroon 0413100685. Molemmissa tapauksissa viestikenttään tulee merkitä ”Lauri Alhojärven tukiyhdistys”.

Tukiyhdistys saa vastaanottaa myös esimerkiksi taidetta huutokaupattavaksi. Tällaisista mahdollisuuksista pyydän olemaan yhteydessä sähköpostitse lauri.alhojarvi (at) gmail.com. Samoin pyydän toimimaan, mikäli tukija haluaa esimerkiksi maksaa mainokseni johonkin tiettyyn lehteen. Tässä on oiva mahdollisuus tukea sekä ehdokasta että omaa suosikkimediaa.

3. Muu tuki

Koronatilanteesta johtuen vaalit käydään ensisijaisesti netissä. Kaikki spontaanit tuenilmaisut otan kiitollisena vastaan. ”Äänestän Lauria” -reunukset profiilikuvaan, tukivideot, muotokuvat, installaatiot ja performanssit ovat hauskoja ja vaikuttavia. Tukiyhdistys saa myös ottaa vastaan yksityishenkilöiltä talkootyötä vaikkapa graafisen suunnittelun tai taittamisen muodossa.

Advertisement